Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/vhosts/jdautoservice.nl/httpdocs/plugins/system/headtag/headtag.php on line 82
Privacyverklaring

  Onderhoudsabonnement: Informatie | Voorwaarden

Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer je gebruikt maakt van ons contactformulier op de website, je je naam & e-mailadres achterlaat op deze pagina of je gegevens achterlaat op een van de andere contactformulieren op onze website.


 

JD Autoservice, gevestigd aan Raadhuisstraat 107, 6336VK Hulsberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

JD Autoservice verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken, en waarom we ze verwerken:

  • Voor- en achternaam:
    Om je een gepersonaliseerde mail terug te kunnen sturen of om je bij naam aan te kunnen spreken aan de telefoon.

  • Telefoonnummer:
    Om contact met je op te kunnen nemen, wanneer je het contactformulier hebt ingevuld.

  • E-mailadres:
    Om contact met je op te kunnen nemen, wanneer je het contactformulier hebt ingevuld.

  • Gegevens over jouw surfgedrag op onze website:
    Om de website te verbeteren, door middel van Google Analytics.

  • Internetbrowser en apparaat type:
    Om de website optimaal te laten functioneren voor alle apparaattypes, door middel van Google Analytics.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

JD Autoservice verwerkt jouw persoonsgegevens voor het volgende doel:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

JD Autoservice bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:

  • Ingevulde gegevens op het contactformulier zoals genoemd bij "Persoonsgegevens die we verwerken" bewaren we voor maximaal 6 maanden. De reden waarom we deze gegevens verzamelen en bewaren staat daar ook uitgelegd.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

JD Autoservice verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

JD Autoservice gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door JD Autoservice en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . JD Autoservice wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

JD Autoservice neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. JD Autoservice heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen: [voeg hier eventueel andere maatregelen die je neemt aan toe]

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Blog

19
juni2020

5 redenen om te kiezen...

5 redenen om te kiezen voor een onderhoudsabonnement

Een abonnement voor mijn auto-onderhoud? Jazeker! Wees verzekerd van een topfitte auto en vakmanschap tegen een gunstige...

04
juni2020

Waarom is een onderhoudsbeurt bij...

Waarom is een onderhoudsbeurt bij het ene autobedrijf duurder dan bij het andere?

Een begrijpelijke vraag die we vaak krijgen te horen in de garage. Het prijsverschil is vaker gebaseerd...

13
mei2020

5 redenen voor goed onderhoud...

5 redenen voor goed onderhoud van de remmen

Wij geven je 5 redenen waarom je de remmen goed moet laten onderhouden. Remmen zijn een belangrijk...

29
apr2020

Dit is waarom we al...

Dit is waarom we al 20 jaar in het vak zitten.

Jack: “Voel me heel betrokken bij onze klanten” Ruim 20 jaar is Jack van Donselaar eigenaar van...

29
apr2020

5 tips voor het peilen...

5 tips voor het peilen van olie (ook nu de auto stilstaat)

Olie is enorm belangrijk voor jouw auto. Zelfs als je niet veel rijdt. Maar waar moet...

09
apr2020

Ook wel eens auto-onderhoud vergeten?...

Ook wel eens auto-onderhoud vergeten? Dan weet je wat het kost!

Neem nu deze Opel. Niet langs geweest voor onderhoud - terwijl de onderhouds interval al enige...

04
mrt2020

Wanneer moet ik nu met...

Wanneer moet ik nu met mijn auto naar de garage voor onderhoud?

Die vraag krijgen we vaak te horen in de garage. Het antwoord is voor iedereen echter anders:...

29
feb2020

Riders in the storm: deze...

Riders in the storm: deze tips helpen bij zeer slecht weer

"Of het nu Ciara, Dennis of Ellen is: een zware winterstorm kan voor veel problemen zorgen,...

13
feb2020

Auto-onderhoud nodig? Maar hij doet...

Auto-onderhoud nodig? Maar hij doet het toch?

"Zoals je naar de tandarts gaat om te controleren of je geen gaatjes hebt, is het...

22
sept2016

Het verhaal achter JD Autoservice

Het verhaal achter JD Autoservice

Het verhaal achter JD Autoservice is mooi weergegeven in de Hulsberger. Lees hier het volledige artikel...

«
»

Openingstijden

  • Maandag = Gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag = 08:30 - 12:30 & 13:00 - 17:30
  • Zaterdag = 10:00 - 13:00